MHM SYNCHROPRINT 5000

Moderne textieldrukautomaat

Vooruitstrevend, gebruiksvriendelijk en snel, we hebben het over de MHM Synchroprint 5000. De moderne textieldrukautomaat die iedere textielveredelaar zou moeten kennen. Deze machine is zeer vooruitstrevend op het gebied van automatische instellingen. Hierdoor is het mogelijk om in een handomdraai de mooiste ontwerpen te drukken op textiel.

De MHM Synchroprint 5000 beschikt over 6 tot 18 kleuren. Door de nieuwe technieken gaat zeefdrukken niet alleen makkelijker maar ook sneller.

Kenmerken van de MHM Synchroprint 5000
Kenmerkend aan deze moderne textieldrukautomaat is het “GOTO” registratiesysteem. Door dit systeem kan met één druk op de knop de juiste instelling worden gedaan. Hierdoor is het mogelijk om makkelijk en snel tot een mooi eindresultaat te komen.

Wanneer u vaak werkt met kleinere orders of repeat orders, dan is deze machine uitstekend voor binnen uw zeefdrukproductie. De machine wordt bediend de moderne M-Touch Pro tablet. Het standaard drukformaat van deze machine is 50 x 70 cm. Optioneel te vergroten naar 70 x 100 cm of zelfs 80 x 110 cm.

Meer informatie over deze machine

Textiel bedrukken
Met de MHMSP5000 kunt u gemakkelijk en snel verschillende soorten textiel voorzien van de mooiste opdrukken. Met deze machine bent u ervan verzekerd dat u sneller textiel kunt bedrukken zonder kwaliteitsverlies.

Interesse in deze machine?
Heeft u interesse in deze machine? Via ons online offerteformulier kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen. Heeft u vragen of komt u er niet helemaal uit? Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en adviseren u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op.

palsprint.com
T +31 (0)13 577 37 67
info@palsprint.com

VOLG ONS OOK OP:

OFFERTE AANVRAGEN?

Geef via het slimme offerteformulier uw wensen aan ons door en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vraag een offerte aan

BEL MIJ TERUG

Vul uw gegevens in en druk op de knop.