MHM textieldrukmachines

MHM Synchroprint 5000

De MHM Synchroprint 5000 is een geavanceerde en gemakkelijk te gebruiken machine. Deze machine is zeer vooruitstrevend op het gebied van automatische instellingen. Met 1 druk op de knop kunt u de machine op de juiste manier instellen door het “GOTO” registratiesysteem. Door deze automatische instellingen kan de textieldrukautomaat heel precies te werk gaan waardoor het resultaat perfect is. U zult merken dat de productiecapaciteit wordt geoptimaliseerd, ook op het gebied van kleinere orders en repeat orders.

In tijden waarin de ordergroottes teruglopen en snelle levertijden belangrijk zijn is de MHM Synchroprint 5000 dus bij uitstek de beste machine in de wereld van textieldruk.

De MHM Synchroprint 5000 is beschikbaar van 6 tot 18 kleuren en heeft een standaard drukformaat van 50 x 70 cm. Het drukformaat is optioneel te vergroten naar 70 x 100 cm of zelfs naar 80 x 110 cm. De bediening van de machine vindt centraal plaats via de M-Touch Pro tablet aansturing.

Is deze machine iets voor mijn productie?
Dat vraagt u zich vast af. Hierboven zijn alle kenmerken en voordelen aan deze machine benoemd. Twijfelt u of de MHM Synchroprint past binnen uw productie? Dan kunt u contact opnemen met Pals Print & Screen. De medewerkers kunnen u adviseren zodat u de juiste machine in uw productie haalt.

Offerte aanvragen
U hebt interesse in de MHM SP5000? Dan wilt u een offerte aanvragen bij Pals Print & Screen. Dit kan eenvoudig online via het offerteformulier. Uw aanvraag wordt zo snel mogelijk in behandeling genomen.

palsprint.com
T +31 (0)13 577 37 67
info@palsprint.com

VOLG ONS OOK OP:

OFFERTE AANVRAGEN?

Geef via het slimme offerteformulier uw wensen aan ons door en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vraag een offerte aan

BEL MIJ TERUG

Vul uw gegevens in en druk op de knop.